Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Χάρτης Αναζήτησης


Αναζήτηση: 
 
 Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική σελίδα Κατάλογος προϊόντων Ο λογαριασμός μου Περιεχόμενα καλαθιού


pizza torono

 Προφίλ εταιρίας

Η Πιτσαρία ΤΟΡΟΝΤΟ άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινό του Βόλου τον Ιούνιο του 1978.
   Ξεκίνησε και παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση και είναι από τις πρώτες πιτσαρίες της πόλης μας.


   Κρατά από το 1978 την ίδια ποιότητα στα προϊόντα της και σε συνδυασμό με την μοναδική και υπέροχη συνταγή του ιδρυτή της επιχείρησης Νικόλαου    Αθανασού η Πιτσαρία Τορόντο σήμερα είναι η πρώτη σε πωλήσεις, επιχείρηση του είδους  της πόλης μας.
 
   Πρώτοι το 1979 ξεκινήσαμε πρώτη την διανομή πίτσας στο Βόλο. Από το 1989 η επιχείρηση αλλάζει την εμπορική της πολιτική  και δίνει πρώτη στο Βόλο και δεύτερη στην Ελλάδα την προσφορά "στις 2 πίτσες και μία πίτσα δώρο".

   Το 1994 ξεκινά μία συνεργασία με 10 καταστήματα της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας και αρχίζει η πίτσα Τορόντο να πηγαίνει πιο κοντά στους πελάτες της.
Το 2002 ανοίξαμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και κατάστημα (Delivery Point) στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας Σάμου 33.
 
 Σήμερα έχει 42 σημεία πώλησης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και πολλοί πελάτες μας απολαμβάνουν την γεύση της Πιτσαρίας Τορόντο.

   Το κατάστημα επί της οδού Αργοναυτών όπου στεγάζετε η επιχείρηση πάνω από 30 έτη είναι προσφάτως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με τα τελευταίου τύπου μηχανήματα παρασκευής και επεξεργασίας των προϊόντων ζύμης που προσφέρει. Μοναδικός στόχος της διεύθυνσης και του προσωπικού είναι η εξασφάλιση της ποιότητας και της άμεσης παράδοσης των ποιοτικών προϊόντων της στους πελάτες μας.

 
Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με νέου τύπου THERMO BOX έτσι όσο και μακριά να είναι ο πελάτης μας να απολαμβάνει ζεστή την παραγγελία του. Οι συνεργάτες μας, που φροντίζουν για την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας, είναι πάντα σε επικοινωνία με το κατάστημα μας και να ενημερώνονται για κάθε απαίτηση σας.
   Στο τηλεφωνικό μας κέντρο έχει γίνει μία πραγματική τεχνολογική επανάσταση αφού και εδώ φροντίσαμε να μην σας ταλαιπωρούμε κάθε φορά και να σας ζητάμε μία σειρά από στοιχεία για να βρούμε την διεύθυνση σας.

 
 Έχουμε ενεργοποιήσει ένα σύστημα άμεσης αναγνώρισης της κλήσης σας με αποτέλεσμα όταν καλείτε την Πίτσα Τορόντο να ξέρουμε ποιος είστε και ποιες είναι οι προτιμήσεις σας, σε συνδυασμό με το FREE PHONE (800-11-8677) σας παρέχουμε την ευχέρεια να επικοινωνείτε μαζί μας δωρεάν.
 
Επίσης σε λίγο καιρό θα ανοίξουμε μία γραμμή επικοινωνίας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα μας.
 
   Η Πίτσα Τορόντο εδώ και τέσσερα χρόνια ξεκίνησε ένα πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων της πόλης μας, κάθε χρόνο και διαφορετικού σωματίου. Έτσι ιστορικοί σύλλογοι όπως ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου η ΑΝΑΛΗΨΗ,  ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ και η  Βόλος 2004, έχουν αισθανθεί την ζεστασιά της Πιτσαρίας Τορόντο.


   Η επιχείρηση μας το 1998 αναλαμβάνει την χορηγία των Πανελληνίων Εφηβικών Αγώνων Στίβου που διοργανώνονται στην πόλη μας.

   Παράλληλα παρουσιάζει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό έργο. Δωρίζοντας πολλά γεύματα σε ιδρύματα του Βόλου, προσπαθούμε πρώτα από όλα να διατηρήσουμε την ανθρώπινη επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας. Ο παράγων άνθρωπος είναι η σημαντικότερη παράμετρος για μας.

   Όλα αυτά δεν θα τα κάναμε αν εσείς οι ανώνυμοι και επώνυμοι πελάτες μας δεν μας στηρίζατε σε κάθε μας κίνηση.

   Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε
αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε εδώ και 30 έτη.
 

  
Με σεβασμό,
 
 
ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


 
Αρχική Σελίδα   |   Επικοινωνία  |   Χάρτης Αναζήτησης